052 646 464
088 651 5531
Варна,бул. Ян Хунияди 33
Разград, Добрич
Пон. - Пет.
8.00 - 18.00

Цена на шофьорски курс категория В

Един от основните фактори при избор на шофьорски курс за категория B е цената на обучението. Основната част от кандидат - водачите провеждат собствено проучване на ценовите листи сред потенциалните шофьорски школи за обучение.

Автошкола Кали предоставя възможността на своите курсисти сами да избират ценовата рамка, в която да се впишат за обучението си, при равнопоставено високо качество на услугата.

Бъдещите водачи на МПС са различни по своите възможности и предпочитания, затова и ние разполагаме с учебни автомобили за категория B от различен габарит и клас.

Освен избор от варианти на цената, която да заплатите по време на обучителния курс за любители шофьори, нашата школа предлага и друга екстра на своите бъдещи курсисти. След като сте избрали подходящата сума за заплащане на В категорията си, имате и възможността да я внасяте на части.

Отложеното плащане е в помощ на голяма част от кандидат-шофьорите, които имат желание да започнат курс за водач на автомобил кат. В, но нямат възможност към настоящия момент. Автошкола Кали създава отлични условия за комфортно обучение на своите клиенти.

Запишете своята B категория сега! Бъди независим – стани шофьор!