052 646 464
088 651 5531
0888 634 295
Варна,бул. Ян Хунияди 33
Разград, Добрич
Пон. - Пет.
8.00 - 18.00

Подарък за бала – шофьорски курс

Сезонът на баловете е в разгара си, наоколо се шири красотата и настроението на завършващите абитуриенти. Въпросът е с какъв подарък можеш да зарадваш и изненадаш един такъв млад човек? В етап от живота, когато предстоят промени, първата стъпка е да станеш отговорен.

Със започването на курс за шофьор, младият човек се учи да бъде отговорен и да внимава за последствията от своите действия. В днешно време е необходимост да можеш да управляваш кола, разбира се и да имаш съответния документ за това. Записването на курс за водач на МПС е възможност за самостоятелност, която би била оценена.

В ръцете на добри инструктори току-що навършилите пълнолетие младежи могат да покорят своето първо сериозно предизвикателство - шофирането. Това би бил и добър стимул за младият човек да вложи своите събрани средства за собствена смислена инвестиция - автомобил.

Подари възможност за независимост и направи запомнящ се подарък, който е устойчив във времето! Автошкола Кали е в готовноста да помогне на всеки желаещ да бъде шофьор.