052 646 464
088 651 5531
Варна,бул. Ян Хунияди 33
Разград, Добрич
Пон. - Пет.
8.00 - 18.00

Курс за възстановяване на контролни точки отнети от КАТ! - ВЕЧ

Курс за възстановяване на контролни точки отнети от КАТ!
Водачите на МПС имат право да възстановяват точки веднъж на 12 месеца или една година от последната дата от изкаран курс за възстановяване на контролни точки.
Максималният размер на контролните точки, отразени в контролния талон на водача е 39.
Оставащия брой на точките можете да проверите в КАТ срещу заплащане. При започване на курс за възстановяване на точки ръководителят на курса прави справка в КАТ и ви информира за останалите точки.
Възстановяването на всички контролни точки се извършва след като са изминали 2 години от връчването на последното постановление за нарушение. Това става след като се подаде молба. Такава молба можете да намерите във офиса на Автошкола Кали ЕООД или КАТ.
Задължени сте да върнете свидетелството си за управление на МПС в Кат, като служителите на КАТ Ви издават протокол за доброволно изземване на книжката. Изчаква се 6 м. наказателен период, след което трябва да се явите на проверовъчен на тест за удостоверение за психологическа годност (психо). С това удостоверение, протокола и справка от КАТ за нарушител в региона може да се запишете на курс за възстановяване на шофьорските права. Курсът е съкратен вариант, като само теорията Ви е задължителна. На изпит се явявате и на теория и на практика.
Курсът за възстановяване на контролни точки се провежда от 08:00 до 13:00 и е еднократно.
При наличието на двама или повече кандидати курс може да се проведе всяка една събота. Много рядко курс се провежда и за един човек, ако броя на контролните точки в контролния талон е критичен.

Попитай за курс

За запитване за започване на курс или допълнителна информация, моля попълнете формата по-долу. Ще се свържем с Вас в най-кратък срок.

Код за сигурност( Капча )