052 646 464
088 651 5531
0888 634 295
Варна,бул. Ян Хунияди 33
Разград, Добрич
Пон. - Пет.
8.00 - 18.00

Курс за Багер, работещи с кука, грайфер и електромагнит - машинист на багери, предназначени за работа с кука, грайфер или електромагнит до 32 тона - II степен

Курс за Багер, работещи с кука, грайфер и електромагнит от Автошкола Кали, Варна
Дати на започване на курс: направи запитване

Обучението се извършва по учебна програма, утвърдена от Главна Дирекция "Инспекция за държавен технически надзор" и е съобразено с ДОИ. Завършилите курса за машинист на машинист на багери, предназначени за работа с кука, грайфер или електромагнит получават свидетелство за правоспособност, утвърдено от Държавната Агенция за Метрология и Технически надзор и валидно в чужбина след превод и легализация.

Необходими документи за записване в курс за Машинист на багери, предназначени за работа с кука, грайфер или електромагнит:

  • копие от диплом за завършено образование (минимум основно);
  • копие от шофьорска книжка с валидна категория Т ;
  • медицинско свидетелство за работа, с заключение, че лицето е годно да работи като Машинист на багери, предназначени за работа с кука, грайфер или електромагнит и заверка от Психодиспансер, че не се води на отчет;
  • снимки паспортен формат - 3 бр.;

Форма на обучение, присъствена, но без откъсване от работа. Занятията се провеждат във време удобно за курсистите.

Обучението завършва с изпити по теория и практика, провеждащи се пред представител на ДАМТН. Оценките са "Да" или "Не".

Изпитът по теория е писмен.

Изпитът по практика е по изпитно задание.Обучението може да бъде извършено в района на фирмата възложител при сформиране на група. 

Документи

Попитай за курс

За запитване за започване на курс или допълнителна информация, моля попълнете формата по-долу. Ще се свържем с Вас в най-кратък срок.

Код за сигурност( Капча )